Design Brief online!

De Design Brief voor de Ontwerpwedstrijd staat online. Klik hier om hem te openen!

Laserbeest_logo_web studlogo logo-secrid logo_bolidt ultimaker_4bricks1 brabantia logo 2014

BlueDot Ontwerpwedstrijd 2017: Liquid!

Een onderdeel van BlueDot is de jaarlijkse design competition. Vanaf december tot februari worden TU Delft studenten uitgedaagd op basis van een thema een product te ontwerpen. Deze wedstrijd is een van de manieren waarop BlueDot potentiële studenten aanspreekt om hen te begeleiden bij het realiseren en op de markt brengen van hun product.

Het thema van 2017 is Liquid! Wordt geïnspireerd door de zee, water of zelfs door jouw biertje!

Schrijf je nu hier in!

Ontwerpwedstrijd

Het thema van de 2016 BlueDot Ontwerpwedstrijd was van 2D naar 3D. Zie het bericht hieronder voor de winnaars van dit jaar. De inschrijvingen voor volgend jaar gaan in december 2016 open. Hou de site in de gaten voor updates over het thema.

Winnaars 2016

De winnaars van de 2016 BlueDot Ontwerpwedstrijd van 2D naar 3D zijn:

• eerste prijs – Stijn Jagers met Tableau een gevouwen tafel
  • tweede prijs  – Tim Looijen met Planq een laptop stand
  • derde prijs – Agnes Günther met Plyco een acrylic ringen set
  • publieksprijs – Tim Looijen met Planq een laptop stand

Alle ontwerpen zijn beoordeeld door onze jury, bestaande uit Dicky Brand, Ena Voûte en twee BlueDot bestuursleden. Deze jury heeft drie prijzen uitgereikt gebaseerd op het thema, hoe goed het ontwerp past bij het BlueDot product portfolio en of het realistische markt potentie heeft. De publieksprijs is uitgereikt aan het ontwerp, welke de meeste stemmen kreeg tijdens de expositie in maart.