BlueDot Ontwerpwedstrijd 2020: Calm & Chaos

Het thema van de Ontwerpwedstrijd is bekend: Calm & Chaos! In de hectische wereld van vandaag zijn mensen continu bezig. Is er nog wel tijd voor een moment van rust? Hoe kunnen we aan de chaos ontsnappen? En wat betekent chaos en kalmte voor jou? Bepaal zelf hoe jij het thema interpreteert!

De inschrijvingen van de Ontwerpwedstrijd zijn gesloten. Kom 18 en 19 maart naar de IO Bedrijvenbeurs om op jouw favoriet te stemmen en om de prijsuitreiking bij te wonen!

BlueDot Ontwerpwedstrijd 2020 kick-off

Ook dit jaar zal weer de BlueDot Ontwerpwedstrijd plaatsvinden! Dit is een ontwerpwedstrijd georganiseerd voor alle studenten aan de TU Delft. De kick-off zal plaatsvinden op 13 november. Hier zullen we het thema bekendmaken en de ontwerpopdracht presenteren. Ben je benieuwd naar de ontwerpwedstrijd en het thema van dit jaar? Kom dan naar de kick-off op 13 november, om 12.45 in the hal van IO.

Wil je misschien meedoen aan de wedstrijd, of gewoon op de
hoogte blijven? Meld je met je email aan op de interesselijst: http://bit.ly/2JsyngI