Update omtrent Covid-19

Sinds de IOB is geannuleerd (en daarmee ook de prijsuitreiking van de BlueDot Ontwerpwedstrijd) zijn we hard bezig geweest met het vinden van alternatieve manieren om de wedstrijd op een goede manier ten einde te brengen.

We hebben daarom het volgende besloten:

• De prijsuitreiking voor de winnaars (die door de jury verkozen zijn) zal online plaatsvinden. Dit zal gebeuren in de vorm van een video, waarin de jury officieel de eerste, tweede en derde plaats bekend zal maken. Wij zullen contact opnemen met de winnaars over het ontvangen van de prijzen nadat deze video online is gekomen.
  • Het stemmen en het uitreiken van de Stud Publieksprijs zal verplaatst worden naar het begin van het volgend academisch jaar. Dit zal gebeuren op de faculteit van Industrieel Ontwerpen (als de omstandigheden dit toestaan).

We hopen dat het goed gaat met jullie allemaal, ook in deze lastige tijd.
Stay safe, stay healthy, stay creative! 💙